Filters

Deltapore levert filters voor vloeistoffiltratie. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij voor uw proces een geschikt waterfilter selecteren. Wij beginnen altijd met het bepalen van het soort en type vervuiling dat verwijderd moet worden. Indien noodzakelijk laten we aanvullend onderzoek doen om het type vervuiling te bepalen. Aan de hand daarvan kiezen we de beste oplossing. Bekijk hieronder ons aanbod of neem direct contact met ons op voor vragen!

AanbodContactKeramische Membranen

Filter Assortiment

Standaardfilters kunnen we direct uit voorraad leveren. Indien een standaardoplossingen niet mogelijk is dan zullen we een filter op maat ontwerpen en bouwen. Het brede Deltapore assortiment maakt het mogelijk dat we voor iedere vraag een passende oplossing kunnen bieden. Meer informatie over ons aanbod in filters vind u hieronder.

Keramische membranen

Een uniek product met unieke kenmerken, holle vezel keramische membranen.

DatasheetMeer info

Filterhuizen RVS

RVS filterhuizen van 304 of 316L. De industriële filterhuizen zijn geschikt voor 9 kaarsen van 20, 30 of 40 inch. De filterhuizen voldoen aan de Europese regelgeving PED 97/23/EC.

Meer info

Filterhuizen Kunststof

Hoge druk PVC-U Kunststof Filterhuizen voor meerdere kaarsen. Door de kunststof uitvoering is er geen sprake van corosie

Meer info

Filtertanks

Multilaagse Filtertanks met chronometrische of volumetrische besturing

Meer info

Geïnteresseerd?

Vraag een offerte aan

Offerte